Kasut Biru Rubina eBook ½ Kasut Biru PDF/EPUB or

Kasut Biru Rubina eBook ½ Kasut Biru PDF/EPUB or


  • Paperback
  • Kasut Biru Rubina
  • Sufian Abas
  • Malay
  • 09 March 2017

10 thoughts on “Kasut Biru Rubina

  1. Zatika Zatika says:

    Rereading this afterthan 10 years Still one of my fave.


  2. Steff Steff says:

    Boleh tahan sedap Himpunan cerita pendek yang terdiri daripada cereka psikedelik dan metafora satire mengingatkan aku pada tulisan tulisan Etgar Keret dalam The Bus Driver Who Wanted To Be God.


  3. Kafka Firdaus Kafka Firdaus says:

    Ingatkan Sufian Abas hanya tahu meroyan di twitter Rupanya tulisan tulisan dia memang sedap 4 Bintang.


  4. Wfx Wfx says:

    antara penulis tanah melayu yang aku kagumi kau takkan boleh berpaling daripada karya tulisan beliau penuh dengan maksud dan erti walaupun dua perkataan maksud dan erti itu sama, namun sufian abas mampu memutar belitkan pemahaman dan penguasaan bahasa kau tentang dua perkataan itu pernah beberapa kali jumpa mata ke mata bak kata orang putih, tapi memanglah dia tak kenal aku ni aku hanya pembeli buku saja.ok lah.


  5. Syed Muhammad Danial Syed Muhammad Danial says:

    Cerita awal awalnya best, tetapi sayang dah lepas pertengahan buku ini ceritanya macam merapu sedikit Atau mungkin imaginasi aku tidak sehebat penulis Aku banyak tak faham cerita cerita terakhir dalam buku ini


  6. Abdullah Hussaini Abdullah Hussaini says:

    Ada rasa berbeza bila membacanya pada kali kedua setelah 5 tahun.


  7. airuZ airuZ says:

    Bila dikatakan karya pasca moden, aku dibawa terbang berkeliaran di angkasa bersama aksara Terima kasih untuk penerbangan itu.


  8. Faizah Roslaini Faizah Roslaini says:

    Memulangkan seni kepada yang berhak Mulia Urbannya terlalu dan membuatkan aku terganggu.Mungkin sebab aku orang kampung.


  9. Sang Sang says:

    saya baca yang cetakan terbaru dengan tambahan 44 muka surat vibe yang dipersembahkan dalam buku ni, rangup sedap kunyah fun fun makanya saya berikan empat bintang.


  10. Bukan_ulat_buku Bukan_ulat_buku says:

    Entah masuk kali ke berapa saya mengulang baca Bukunya kecil dan mudah dibawa kemana mana Ayatnya mudah lagi urban tapi bikin ketagih Ceritanya rare, luar kotak kadang tak terfikir pun untuk menulis begitu Ceritanya ada juga yang tak masuk akal tapi ada sesuatu tentang buku ini yang buat saya tak henti membaca Ada sedikit typo di sana sini Tapi sebab Sufian Abas boleh dimaafkan.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kasut Biru Rubina➽ Kasut Biru Rubina Download ➺ Author Sufian Abas – Larringtonlifecoaching.co.uk Ini edisi kedua buku Kasut Biru Rubina Ini edisi kedua buku Kasut Biru Rubina.


About the Author: Sufian Abas

Is a well known author, some of his books are a fascination for readers like in the Kasut Biru Rubina book, this is one of the most wanted Sufian Abas author readers around the world.